Izvor: AutoBlog, 08.Sep.2019, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes napravio groblje automobila od novih vozila

Nemačku javnost zaintrigirala je fotografija na kojoj su 9.000 novih Mercedesa parkiranih na 2,5 kilometara dugoj avionskoj pisti Ahlhorn vojnog aerodroma. Kako javlja radio Bremen, reč je o 9.000 automobila ukupne vrednosti od gotovo milijardu evra koje je Mercedes bio prisiljen da ostavi na ovaj lokaciji. Razlog još nije potpuno jasan, ali novinari radija Bremen otkrili su kako je reč o vozilima proizvedenim u američkoj fabrici u Tuskalosi u Alabami koji u proizvodnji nisu zadovoljili standarde Mercedesa. Šleperi već mesecima dovoze ogromne količine...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Mercedes napravio groblje automobila od novih vozila

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Sep.2019

​Njemačku javnost zaintrigirala je fotografija na kojoj su 9.000 novih Mercedesa parkiranih na 2,5 kilometara dugoj avionskoj pisti Ahlhorn vojnog aerodroma.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.