Međunarodni skup Buba u Beogradu

Izvor: B92, 19.Maj.2011, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Međunarodni skup Buba u Beogradu

"Buba Beograd" po prvi put u srpskoj prestonici organizuje međunarodni skup ljubitelja Bube i na njoj baziranih vozila. Ova manifestacija održaće se od 20. do 22. maja 2011. godine.

"Ovo je prvi skup međunarodnog karaktera u našoj organizaciji, ali s obzirom na dosadašnje skupove i druženja koje smo organizovali - očekujemo da će prerasti u tradiciju i da ćemo u budućnosti njen međunarodni značaj proširiti", kažu organizatori ovog skupa.

Udruženje "Buba >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Beograd" osnovano je u avgustu 2007. godine i pored osnovne ideje - okupljanja zaljubljenika u Bubu i ostala VW vozila sa vazdušno hlađenim motorima, ima zadatak očuvanja svojevrsne tekovine u domenu istorije motorizacije.

Više o ovom događaju pročitajte na zvaničnom sajtu

Pročitajte više o novoj VW Bubi

Fotografije nove VW Bube pogledajte u našoj Galeriji

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.