McLaren spojio odeljenja za sport i personalizaciju

Izvor: Nacionalna klasa, 14.Okt.2016, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

McLaren spojio odeljenja za sport i personalizaciju

Kompanija McLaren Automotive, koja se bavi prizvodnjom serijskih automobila u okviru grupacije McLaren Technology, izvršila je spajanje odelenja za personalizovanje vozila (McLaren Special operations) i za auto-sport (McLaren Motorsport GT).

Na čelu ove kombinovane divizije je Ansar Ali, bivši direktor Caterhama. On je prešao u McLaren u martu i od tada rukovodio lansiranjem modela 570S GT4 i 570S Sprint, koji su namenjeni vožnji na stazama.

Pored smanjenja troškova, kombinovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Nacionalna klasa << dva odelenja pomoći će boljoj saradnji u razvoju automobila i njihovom lakšem promovisanju među mušterijama ovih divizija. Na primer, neko ko rukvodi trkačkim timom sa McLarenovim automobilima verovatno će biti zainteresovan da personalizuje svoj putnički McLaren.

Istovremeno, kombinovano odelenje integrisano je u McLarenov departman za globalnu prodaju i marketing, što ga još više približava prodavcima i mušterijama. To znači da su se svi prihodi McLaren Automotiva sada slivaju pod isti krov.

Ujedinjenjem McLaren Special Operations i Motorsports odelenja spajaju se dve oblasti kompanije koje dizajniraju i isporučuju maloserijske i veoma originalne automobile svojim mušterijama. Intergacija tog novog odelenja u globalnu prodaju i marketing je logičan korak”, saopštio je šef globalne prodaje i marketinga Džolion Neš (Jolyon Nash), prenosi Auto njuz (Auto News).

Nastavak na Nacionalna klasa...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nacionalna klasa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nacionalna klasa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.