McLaren slavi početak proizvodnje 675LT modela novim 4K video klipom

Izvor: Moto.rs, 15.Jul.2015, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

McLaren slavi početak proizvodnje 675LT modela novim 4K video klipom

McLaren je izdao novi promotivni klip za sovj 675 Long Tail model sa ciljem proslave početka njegove proizvodnje. Predstavljen u martu mesecu na sajmu automobila u Ženevi najmoćniji proizvodni model McLaren Super Sport serije je već dostigao status prodatog modela.

To međutim nije sprečilo kompaniju da izda 4K video koji je snimljen na Castelloli stazi u Španiji koji prikazuje šta propuštamo. U poređenju sa prethodnim najviše pozicioniranim modelom u Seriji 650S Coupe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << 675LT je za oko 100kg lakši ui ima 25ks i 22Nm više snage i obrtnog momenta koje su inženjeri kompanije uspeli da izvuku iz V8 3.8L twin turbo motora koji sada razvija 675ks snage i 70Nm obrtnog momenta. Ovaj model treba 2.9 sekundi da ubrza od 0 do 100km/h odnosno maksimalna brzina ovog modela je 330km/h.

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.