McLaren Sport Series P13 se vraća sa novim tizer video klipom

Izvor: Moto.rs, 06.Mar.2015, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

McLaren Sport Series P13 se vraća sa novim tizer video klipom

McLaren je izdao još jedan tizer video svog nastupajućeg osnovnog modela koji bi trebalo da se pojavi na sajmu automobila u Njujorku. Nikakvi dodatni detalji nisu objavljeni ali znamo da će Sport Series da bude pozicioniran na dnu opsega McLaren modela.

Novi model bi trebalo da dobije oznaku P13 pri čemu bi trebalo da poseduje monokok šasiju od ugljeničnih vlakana, dok bi pogon ovog modela trebalo da bude obezbeđen poznatim V8 3.8L twin turbo motorom koji bi razvijao preko >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << 500ks snage. Prema najnovijim glasinama, osnovni McLaren model će trebati oko 4skeunde da ubrza od 0 do 100km/h dok će maksimalna brzina ovog modela da bude oko 290km/h. McLaren očekuje da bi u toku 2016. godine mogao da proda oko 2000 jedinica ovog modela. Veruje se da će McLaren Sport Series opseg da se sastoji od najmanje četiri modela: kupe, spider, više hardcore kupe i grand tourer.

foto © McLaren

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.