McLaren MSO predstavio unikati 650S Project Kilo

Izvor: Moto.rs, 04.Feb.2015, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

McLaren MSO predstavio unikati 650S Project Kilo

McLaren Special Operations (MSO) su predstavili unikatni 650S Project Kilo model. McLaren navodi da je ovo jedan od najviše personalizovanih, projekata po meri koje je MSO predstavio do dana današnjeg.

Vozilo je dobio ekstenzivnu listu opcija od ugljeničnih vlakana uključujući krov, zadnji difuzor, nove panele pragova i okvir instrument table sa integrisanim promenama stila.

Takođe, tu su i novi aluminijumski čepovi za sudove za tečnost za hlađenje odnosno za >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << ulje. Vozilo je dobilo brojne detalje a tu su i detalji od zlata na izduvnom sistemu.

Ono što je interesantno je da na poklopcu motora se nalazi i mala Kiwi ptica koja kako navode u McLarenu je asocijacija na novi Zeland, zemlju iz koje je poreklom osnivač kompanije Bruce McLaren.

foto © McLaren

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.