McLaren 650S model inspirisan je F1 GTR modelom u razvoju

Izvor: Moto.rs, 10.Dec.2014, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

McLaren 650S model inspirisan je F1 GTR modelom u razvoju

Model 2015 McLaren 650S MSO ograničene edicije poseduje jedinstvene stilske tragove koji su pozajmljeni od na trkama pobedničke šasije F1 GTR uključujući oblik krova kao otvore za ventiliranje.

Vozilo takođe karakteriše vidljivi prednji spliter od ugljeničnih vlakana, bočni retrovizori, bočni otvori za ventiliranje kao i razni spojleri i dodaci za zadnji kraj nalik na pomenuti F1 GTR. Ostali značajni elementi ovog modela su F1 inspirisani retro točkovi koje je MSO uradio >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << a ispod kojih se naziru narandžaste čeljusti kočnica, MSO zadnji branik kao i difuzor u boji ugljeničnih vlakana. Ovaj model će biti ograničen na 50 jedinica na globalnom nivou.

foto © McLaren

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.