Mark Markes dobio BMW M3 CS

Izvor: AutoBlog, 20.Nov.2018, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mark Markes dobio BMW M3 CS

BMW je i ove godine nagradio vozača sa najviše osvojenih bodova tokom Moto GP kvalifikacija, a to je ove sezone ponovo bio Mark Markes. BMW M Division je naime dugogodišnji partner Dorne Sports, organizatora Moto GP-a, pri čemu je ovo već 16. izdanje BMW M Awarda.Pobednik BMW M Awarda na kraju svake sezone kao nagradu dobije BMW M automobil, a ove godine to je BMW M3 CS u ekskluzivnoj Frozen Dark Blue boji, sa Merino kožom u enterijeru i volanom sa alkantarom. Deo paketa čine i adaptivno M oslanjanje, aktivni M diferencijal, sportski izduvni sistem, kao i komplet alu točkova od 19 i 20 inča (sa gumama Michelin Pilot Sport Cup 2). Automobil pokreće 3,0 litarski...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Snimljen Renault Megane RS Trophy sa oko 300KS

Izvor: AutoBlog, 20.Nov.2018

Motor je 1,8 litarski sa 220 kW/300KS i 420 Nm, a tu su i Renaultova cup šasija, upravljanje na sva četiri točka, manuelni ili menjač sa dvostrukim kvačilom, sportski izduvni sistem, alu točkovi od 19 inča, Recaro sedišta, alkantara u enterijeru..

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.