MUSTANG, KAMARO ili ČELENDŽER: Koje MUSCLE CAR automobile preferiraju AMERIKANCI?

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUSTANG, KAMARO ili ČELENDŽER: Koje "MUSCLE CAR" automobile preferiraju AMERIKANCI?

Svi su odlični...

Objavljeni su rezultati prodaje tri omiljena američka modela iz ove klase automobila.

Očekivano, najtraženiji u 2019. bio je Ford Mustang, koji je u Sjedinjenim Državama prodat u 72.489 primeraka, doduše uz pad od 4,4% na godišnjem nivou. Na drugo mesto plasirao se Dodge Challenger sa 60.997 isporučenih vozila.

I ovaj automobil je doživeo smanjenje tražnje u odnosu na 2018, i to za 9%.

Ipak, prodajni rezultata koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostvario Challenger smatra se uspehom, s obzirom da se ovaj model prodaje još od 2009.

Za razliku od njega, znatno mlađi po stažu Chevrolet Camaro zaustavio se na broju 48.265, iako je prošle godine restilizovan, a kupcima je ponuđena i pristupačnija verzija sa V8 motorom. Izraženo u procentima, Camaro je pretrpeo pad od 5,3% na godišnjem nivou.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.