MUP: Žena povređena u automobilskoj nesreći u Zemunu

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Dec.2018, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Žena povređena u automobilskoj nesreći u Zemunu

Jedna žena teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 17.25 na obilaznici kod Pupinovog mosta u Zemunu, potvrđeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Nesreća se dogodila kada je automobil kojim je upravljala udario u banderu.

U Hitnoj pomoći je rečeno da je žena sa teškim povredama prevezena u Centаr zа аnesteziologiju i reаnimаciju Urgentnog centra.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Žena se zakucala u banderu kod Pupinovog mosta

Izvor: Mondo, 07.Dec.2018

Jedna žena teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na obilaznici kod Pupinovog mosta u Zemunu...Foto: Mondo/ Goran Sivački..  Nesreća se dogodila u 17.25 kada je automobil kojim je upravljala udario u banderu, potvrđeno je Beti u MUP-u...Nesreća na putu kod Leskovca, ima...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.