MREŽA NAJMODERNIJIH PUMPI U REGIONU

Izvor: Kurir, 20.Sep.2010, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MREŽA NAJMODERNIJIH PUMPI U REGIONU

Naftna industrija Srbije trenutno rekonstruiše svoje benzinske stanice i ugrađuje opremu poslednje generacije

Naftna industrija Srbije intenzivno radi na preuređenju svih svojih benzinskih stanica i u naredne dve godine pumpe NIS biće tehnički najmodernije u regionu.

Svaki objekat mora da zadovolji najviše vizuelne standarde, a sofisticirana tehnika ugrađena je kako bi se sprečila svaka eventualna zloupotreba ili greška na račun kupca. Kvalitet goriva podignut >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je na najviši nivo. O tome svedoči preporuka kompanije „Mercedes-Benc Srbija" vlasnicima automobila ove marke da gorivo toče samo na pumpama NIS!

Jedan od temelja nove strategije NIS u vezi s maloprodajnim tržištem je preuređenje novih benzinskih stanica, što podrazumeva nov izgled i tehničku opremljenost po najvišim evropskim standardima za visokozahtevne kupce. Investiranje podrazumeva i proširenje ponude, pa se na velikom broju benzinskih pumpi već prodaje auto-gas.

Krajem prošle godine i tokom januara 2010. otvorene su rekonstruisane benzinske stanice „Požarevac I", „Šabac I", kao i nova benzinska stanica „Kruševac V". Uvođenje usluge visokih standarda istovremeno je propraćeno projektom obuke osoblja na benzinskim stanicama, sve u cilju unapređenja kvaliteta usluge.

Maloprodajna mreža NIS danas obuhvata 474 benzinske stanice na teritoriji Srbije. Tokom 2010. godine prioritet je obnova onih stanica koje se nalaze na važnim putnim i transportnim pravcima.

(M. D. R.)

Uskoro i auto-gas na svim pumpama

Posle temeljne rekonstrukcije, benzinske stanice postaju prepoznatljive po kvalitetu proizvoda (svih vrsta naftnih derivata), ali i po širokom dijapazonu usluga. Pored modernih multipleks automata za dizel D2, evrodizel 5 i BMB 95, koji omogućavaju brzo usluživanje potrošača, asortiman je povećan i ponudom auto-gasa.

Kompjuterska kontrola

Svi novi objekti NIS potpuno su automatizovani. Podrška i kontrola svih procesa ostvaruje se elektronski, počevši od istovara robe, veze centralnog kompjutera na pumpi sa automatom za točenje goriva, sve do mogućnosti samoposluživanja, tako da potrošače očekuje pun komfor, brza i kvalitetna usluga.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.