MOŽE VAS KOŠTATI ŽIVOTA: Ako vam se upali ova lampica, morate odmah kod majstora (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 20:08

MOŽE VAS KOŠTATI ŽIVOTA: Ako vam se upali ova lampica, morate odmah kod majstora (FOTO)

Razmišljajte o svojoj bezbednosti u vožnji.

Moderni automobili su postali mnogo više od običnog sredstva za prevoz od tače A do tače B. Automobili su sada opremljeni mnogim elektronskim senzorima koji detektuju sve probleme i obaveštavaju vozača na vreme, što značajno olakšava praćenje vozila.

Svaka lampica (svetlo) upozorenja na instrument tabli ima svoju posebnu svrhu i ne bi trebalo da ih ignorišete. One su zapravo vitalni indikatori koji pružaju ključne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << informacije o "zdravlju" i bezbednosti Vašeg automobila. Upoznavanje sa ovim svetlima omogućava vozačima da reaguju na vreme i izbegnu probleme ili skupe popravke u budućnosti.

Lampica za vazdušni jastuk obično prikazuje naduvan vazdušni jastuk ili osobu na sedišu sa aktiviranim vazdušnim jastukom.

Kada ova lampica ostane upaljena, ukazuje na problem sa sistemom vazdušnih jastuka u automobilu.To bi značilo da oni možda neće pravilno raditi u slučaju nesreće, ili se mogu aktivirati nenamerno.

Pregledajte sistem vazdušnih jastuka kod profesionalnog mehaničara kako biste dijagnostifikovali i rešili problem zbog sigurnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.