MISTERIOZNO UBISTVO SESTRE KRALJA PROSTITUCIJE U BEOGRADU: Policiju je čudila likvidacija čistačice, a onda je on došao po telo!

Izvor: Kurir, 03.Sep.2017, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISTERIOZNO UBISTVO SESTRE KRALJA PROSTITUCIJE U BEOGRADU: Policiju je čudila likvidacija čistačice, a onda je on došao po telo!

Kontroverzni biznismen, nekrunisani kralj prostitucije na Balkanu i poznati makro Dilaver Leku Bojku, ubijen je pre tri nedelje, a prema najnovijim saznanjima, upravo ta likvidacija ima veze sa ubistvom u Beogradu od pre 20 godina.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

METAK USRED BEOGRADA KAO OPOMENA Ubistvo sestre KRALJA PROSTITUCIJE je misterija duga 19 godina

Izvor: Blic, 03.Sep.2017

Lija Ahmetović (32), rođena sestra Dilavera Bojkua (58) zvanog Leku, nekrunisanog kralja prostitucije na Balkanu koji je likvidiran 14. avgusta ove godine u Strugi u Makedoniji, takođe je ubijena, ali u Beogradu i ovaj zločin nerasvetljen je skoro 19 godina!..Kontroverzni binismen, nekrunisani kralj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.