MG6 facelift prikazan bez mehaničkih promena, u prodaji krajem godine

Izvor: Moto.rs, 09.Sep.2014, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MG6 facelift prikazan bez mehaničkih promena, u prodaji krajem godine

MG je predstavio faceliftovani MG6 model koji se očekuje i dilerskim predstavništvima krajem ove godine. Do sada, MG je izdao informacije samo o GT liftback verziji. Magnette sedan će takođe dobiti ista vizuelna unapređenja.

Baziran na Roewe 550 modelu, ovaj automobil poseduje revidirana prednja svetla, redizajnirane usisnike za vazduh, integrisana LED dnevna svetla kao i novu prednju rešetku motora sa većim MG logoom.

Sa zadnje strane vozilo je dobilo novi dizajn >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << branika. U kabini možemo da vidimo novu elektronsku parkirnu kočnicu i unapređeni informaciono zabavni sistem.

Kada je reč o pogonskim agregatima, unapređeni MG6 će nastaviti da pokreće 1.8L benzinski motor sa 133ks snage i turbopunjena varijanta koja isporučuje 160ks snage.

foto © MG

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.