Izvor: B92, 14.Nov.2023, 08:58

Loš tajming: Jelen oštetio kamionet baš kad je kupac stigao VIDEO

Ako ste ikada kupovali ili prodavali polovan automobil, znate koliko je teško steći poverenje kada su u pitanju cena i kvalitet vozila. Jednom prodavcu je to pošlo za rukom, ali nesrećan splet okolnosti je sve kao rukom odneo.

Čudna situacija desila se u Nju Džerziju, gde je jedan čovek pokušavao da proda svoj Chevrolet Silverado. Taman kada je pomislio da je posao zaključen, niotkuda je dotrčao jelen i koštao ga novca.

Sigurnosna kamera ovog prodavca, Džejmsa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vona, zabeležila je trenutak kada je kupac stigao, a istovremeno je jelen uskočio u kadar, prešao ostala vozila i doskočio u kamionet koji je trebalo da promeni vlasnika.

Ovakve stvari se dešavaju s vremena na vreme, ali tajming nije mogao biti gori za Vona. Ulubljenje u kamionu koje je životinja ostavila bilo je veliko, a Von je na društvenoj mreži Facebook napisao da je vozilo opisao "kao novo", pa je na kraju morao da skine 1.000 dolara sa prvobitne cene.

Uprkos tome što ga je živahni jelen koštao novca, Von nije bio previše kivan na životinju, pa se tako na svom profilu nasmejao čitavoj situaciji zajedno sa ostalima koji su komentarisali, a napisao je i da je životinja napustila "msto zločina" nepovređena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.