Ležeći policajci koji kažnjavaju bahate vozače VIDEO

Izvor: B92, 13.Okt.2023, 21:07

Ležeći policajci koji kažnjavaju bahate vozače VIDEO

Španska kompanija Badennova razvila je poseban tip ležećeg policajca, koji je veliki iskorak u odnosu na prethodnike svih boja i vrsta.

Naime, ovaj ležeči policajac napunjen je tečnošću koja "nagrađuje" sporije vozače, odnosno vozače koji se pridržavaju propisa. Ako ste jedan od tih, nećete ni osetiti prelazak preko ležećeg, jer se on u tom slučaju poravnava sa putem.

Sa druge strane, za one vozače koji idu brže od dozvoljenog, sprema se veliko iznenađenje. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Gustina tečnosti menja se u ležećem policajcu, i ponašaće se kao "obična" prepreka na putu.

Ovaj materijal je veoma fleksibilan i otporan na udarce. U Badennovi ističu da su ovi ležeći policajci u javnim garažama već postavljeni, a prvi spoljni eksperimentalni postavljen je u mestu Viljanova de Tapija. Do sada, interesovanje su pokazali i kupci iz Izraela i Nemačke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NOVITETI NA ULICAMA: Ležeći policajci koji kažnjavaju bahate vozače (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2023, 18:46

Za one vozače koji idu brže od dozvoljenog, sprema se veliko iznenađenje...Španska kompanija Badennova razvila je poseban tip ležećeg policajca, koji je veliki iskorak u odnosu na prethodnike svih boja i vrsta...Naime, ovaj ležeči policajac napunjen je tečnošću koja "nagrađuje" sporije vozače,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.