Legendarni Batman automobili

Izvor: Autoportal.rs, 27.Sep.2014, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legendarni "Batman" automobili

Ukoliko ste jedan od obožavalaca serijala o zaštitiniku nedužnih građana Gotama, onda će vam se sigurno dopasti ova kolekcija automobila koji su tokom godina služili velikom heroju.

Ovi muzički virtuozi su na sjajan način svojim instrumentima predstavili tri legendarna "Batman" filma zajedno sa tri automobila koja su se pojavljivala u tim filmovima i koje svi ljubitelji ovog serijala veoma cene.

Prvi automobil jeste Pontiac GTO, koji je "Batman" >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << još 1966. štitio svoje sugrađane. Ovaj model koji je mogao da se vozi i sa suvozačevog mesta je bio deo serije koja se emitovala od 1966. do 1968.

Drugi automobil nije u prepoznatljivom skroz crnom dekoru, već je prilično specifičan i jasno stavlja do znanja kriminalcima ko ih juri. Betmenom automobil iz 1989. je mogao da razvije maksimalnu brzinu od 532 km/h dok je od 0 do 100 ubrzavao za svega 3.7 sekundi.

Naravno, na kraju se tu čuveni "Tumbler" iz 2005. Možda i najuspešnija "Batman" trilogija sa Kristijanom Bejlom u glavnoj ulozi je podpomognuta automobilom koji je sa svojim V8 motorom zapremine 6.2 litara mogao da se probije kroz sve prepreke.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.