LEPA VEST: Novi Mustang stiže prvo u Evropu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2020, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPA VEST: Novi Mustang stiže prvo u Evropu

Ovog puta SAD je na drugom mestu...

Ford Mustang Mach-E jedan je od najintrigantnijih novih automobila.

Ford Mustang Mach E hits London!

Ford’s ‘Go Electric’ roadshow is a unique, immersive and interactive experience designed to help consumers make an informed choice on electrified vehicles.

Launching at London’s famous Marble Arch, ‘Go Electric’ will re… https://t.co/EZ8ZujI1RT pic.twitter.com/pyCgIaVUnY

— Brown Car Guy >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@Shahzad_Sheikh) February 13, 2020

Otkriveni su novi detalji elektrifikovanog Mustanga, pošto je na nedavno održanom auto sajmu u Čikagu član Mach-E Club foruma imao tu čast da razgovara sa Džejsonom Mejsom, čovekom zaduženim za marketing strategiju Fordovih električnih automobila.

Ono što je najzanimljivije kod tog razgovora jeste činjenica da će Mustang Mach-E prvo biti viđen u Evropi, pa tek onda u Sjedinjenim Američkim Državama.

"Države poput Norveške će biti prve koje će imati Mustang Mach-E", poručio je Džejson Mejs.

Ipak, oni koji su Mustanga naručili, a žive u SAD neće dugo čekati na isporuku pošto se očekuje da prvi modeli stignu na adrese već u aprilu mesecu.

Mustang Mach-E će biti moćan jer će imati 459 KS uz najveći obrtni moment 830 Nm i bateriju od 98.8 kWh, a olekuje se da će iz jednog punjenja moći da pređe čak 378 kilometara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.