LAKI JE MALO NERVOZAN: Namerno pokosio pešaka na pešačkom prelazu! (VIDEO)

Izvor: TopSpeed.rs, 25.Sep.2014, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAKI JE MALO NERVOZAN: Namerno pokosio pešaka na pešačkom prelazu! (VIDEO)

Spornih situacija u saobraćaju svakodnevno ima na hiljade, ali su najopasnije one u kojima učesnici namerno „nasrću“ jedni na druge!

Foto: Youtube screenshot

Da u svakodnevnom saobraćaju možete naići na raznorazne situacije, potvrđuje i ovaj snimak, na kojem je jedan vozač BMW-a moldavskih tablica, izgleda iznerviran „neadekvatnom brzinom“ prelaska pešaka preko pešačkog prelaza, odlučio da pokaže svoju „snagu“, te je namerno pokosio jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu TopSpeed.rs << od njih, nanevši mu ozbiljne povrede glave!

Kao što se i očekivalo, „junak“ je potom pobegao sa mesta nezgode, a u tome nisu uspeli da ga spreče ni svedoci ovog nemilog događaja. Nije poznato da li je vozač na kraju ipak uhvaćen, budući da je kamera zabeležila jasno tablice na ovom BMW-u…



Izvor: LiveLeak/Youtube

Nastavak na TopSpeed.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TopSpeed.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TopSpeed.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.