LACIO POSLE TRILERA PROTIV INTERA U POLUFINALU: Milinković-Savić napravio glupost u 124. minutu, pa ga Albanac spasao u penal seriji (VIDEO)

Izvor: Kurir, 01.Feb.2019, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LACIO POSLE TRILERA PROTIV INTERA U POLUFINALU: Milinković-Savić napravio glupost u 124. minutu, pa ga Albanac spasao u penal seriji (VIDEO)

Fudbaleri Lacija poslednji su polufinalisti Kupa Italije posle večerašnje pobede nad Interom u Milanu posle penala - 4:3 (1:1, 0:0).

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Triler na Meaci " Sergej umalo tragičar, Lacio sa penala do polufinala

Izvor: B92, 01.Feb.2019

Fudbaleri Lacija plasirali su se u polufinale Kupa Italije posle dramatične večeri u Milanu...Rimski tim je eliminisao milanski Inter sa 4:3 na penale posle 1:1 na Đuzepe Meaci tokom 120 minuta igre...Nakon festivala neverovatnih promašaja i 0:0 u 90 minuta, delovalo je da će Lacio preko produžetaka...

Nastavak na B92...

Sergej: "Pravda je zadovoljena!" (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2019

Sergej Milinković-Savić je bio prezadovoljan nakon jučerašnjeg dana...Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić polako diže formu u Italiji nakon nešto slabijeg početka sezone, a juče je igrao bitnu ulogu u pobedi Lacija nad Interom u okviru četvrtfinala Kupa Italije...Ipak, malo je falilo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.