Kurir: Zamka kod sajma, teško je da se vozač u saobraćaj uključi bezbedno

Izvor: Moto.rs, 17.Okt.2011, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurir: Zamka kod sajma, teško je da se vozač u saobraćaj uključi bezbedno

Saobraćajna policija već mesecima kažnjava vozače koji se kod Sajma iz žute trake uključuju u saobraćaj na Bulevaru vojvode Mišića u pravcu ka Banovom brdu! Vozači tvrde da je to klasična pljačka i da ne postoji bezbedan način da se uključe, osim ako prvo, makar nekoliko metara, ne uđu u žutu traku! Kliknite ovde da biste pročitali vest u celini na sajtu kurir-info.rs »

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Kurir: Mladi srpski vozač ove godine osvojio svoju prvu zlatnu kacigu i titulu na brdu u klasi 1.400 E1

Izvor: Moto.rs, 17.Okt.2011

Tatinim stopama, dvadesettrogodišnji Uroš Brkić, sin Čedomira Brkića, najtrofejnijeg srpskog automobiliste, ove godine je osvojio šampionat na brdu u klasi do 1.400 kubika E1 i dobio svoju prvu zlatnu kacigu! Trke vozi od šesnaeste (u „zastavi 850“). Od 2005. do 2009. sa „jugom“...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.