Kompanija SsangYong uvodi novi model u Rexton W opseg

Izvor: Moto.rs, 23.Apr.2015, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija SsangYong uvodi novi model u Rexton W opseg

Kompanija SsangYong je predstavila novi model pozicioniran najviše u opsegu kompanije koji će se pridružiti Rexton W liniji. Južnokorejski proizvođač navodi da Rexton W ELX sa pet sedišta je dobio brojna značajna unapređenja u odnosu na EX model.

Ova unapređenja uključuju novi bež sivi kožni enterijer, kada je reč o sedištima, krasima na vratima i patosnicama, novi multi funkcionalni kožom presvučeni upravljač i unapređenu instrument grupu.

Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << tu su i novi 18“ Diamond cut aluminijumski točkovi kao i LED svetla za dnevnu vožnju integrisana u glavnu svetlosnu grupu, senzori za parkiranje napred, novi zadnji retrovizor, zagrevana zadnja sedišta i satelitska navigacija.

Ovaj model pokreće kompanijin sopstveni trubo dizel motor koji razvija 1500ks snage pri 40000o/min i maksimalni obrtni momenat od 360Nm između 1500 i 3000 o/min iz 2.0L zapremine.

Jedinica može da bude uparena bilo sa šestostepenom manuelnom transmisijom ili petostepenom Mercedes-Benz automatskom.

foto © SsangYong

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.