Kompanija McLaren navodi da će ostati nezavisan proizvođač

Izvor: Moto.rs, 29.Apr.2015, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija McLaren navodi da će ostati nezavisan proizvođač

McLaren je najavio svoje namere da ostane nezavisan proizvođač automobila budući da kompanija nema planove da se udruži sa drugima.

Jolyon Nash, izvršni direktor odeljenja za prodaju i marketing, navodi da će odlukom da ostane nezavisan proizvođač McLaren biti zadužen za sopstvenu sudbinu te da im to im daje slobodu u razvoju proizvoda bržim tempom i u skladu sa najnovijom tehnologijom i zakonskim zahtevima. Nash navodi da su razvojni ciklusi McLaren proizvoda veoma efikasni >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << te da se kompanija "vrlo brzo kreće", što im daje velike prednosti u industriji gde većina vrhunskih marki pripada većim grupama koje obezbeđuju finansijska sredstava za investicije, što omogućava i manje troškove proizvodnje. Nash je ponovio da je cilj McLaren-a da poveća godišnji promet do 4.000 jedinica do 2017. godine, što predstavlja veliki porast u odnosu na prošlu godinu kada su prodali 1.648 automobila.

foto © McLaren

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.