Kompanija Acura najavila naslednika NSX modela pre tačno 9.5 godina

Izvor: Moto.rs, 04.Dec.2014, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Acura najavila naslednika NSX modela pre tačno 9.5 godina

Mnogo ljudi je kritikovalo kompaniju Acura zbog dugog odlaganja pojavljivanja naslednika modela NSX, ali je činjenica da je čekanje na ovaj model mnogo duže nego što bi mnogi pomislili.

Naslednik modela NSX je najavljen u leto 2005. godine,dok je NSX koncept prikazan na sajmu u Detroitu 2012. godine. Godine 2005. originalni NSX je povučen iz prodaje jer kompanija nije mogla da opravda dodatne troškove koji su morali da se naprave da bi vozilo bilo u skladu sa propisima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << se odnose na emisije štetnih gasova koji su tada stupali na snagu. Brzim vraćanjem u sadašnjost reći ćemo da i dalje se čeka ovaj dugoočekivani model koji poseduje po sredini postavljeni V6 motor i Sport Hybrid Super Handling All Wheel Drive sistem koji nudi dva električna motora koji pokreću prednje točkove kao i još jedan električni motor koji je integrisan u dual clutch transmisiju.

foto © Acura

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.