Komedija u sred raskrsnice: Gura automobil, za njim idu žena i policija VIDEO

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 12:41

Komedija u sred raskrsnice: Gura automobil, za njim idu žena i policija VIDEO

Florida je već poslovično mesto na kome se događaju najčudnije stvari u SAD, a novi video-snimak opravdava tu reputaciju.

Video snimljen kamerom iz jednog automobila pokazuje nam neobičnu scenu u Tampi - prvo što vidimo jeste kako u sred raskrsnice jedan čovek gura Forda Mustanga, kao da tu nema ništa čudno.

Ono što je usledilo, još je bizarnije - par sekundi nakon što on prođe gurajući automobil, za njim prvo trči žena, a zatim ide i policijsko vozilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa sve uključenom rotacijom.

Nije baš najjasnije šta se dešava, ali verovatno im se automobil pokvario negde nasred puta, a policija im drži pratnju dok ga ne odguraju na neko bezbedno mesto, kak one bi ugrozili saobraćaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.