Koliko će koštati novi Polo

Izvor: B92, 15.Maj.2021, 18:14

Koliko će koštati novi Polo

Volkswagen je objavio cene restilizovanog modela Polo u Nemačkoj.

Nemački proizvođač predstavio je redizajnirani Polo u aprilu, a sada stižu i prve informacije o ceni ovog modela.

Automobili iz generacije u generaciju poskupljuju, pa nije iznenađenje da restilizovani Polo košta više od prethodnika.

Volkswagenov popularni potkompaktni model u nemačke prodajne salone stiže u junu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << po početnoj ceni nešto ispod 16.000 evra.

Toliko će koštati bazična verzija sa paketom opreme Fresh, pogonjena 1.0-litarskim atmosfercem od 80 KS (59 kW) i 93 Nm, koji je uparen sa 5-brzinskim manuelnim menjačem.

Poređenja radi, dva tradicionalna rivala Volkswagenovom modelu - Ford Fiesta i Renault Clio - u Nemačkoj koštaju od 14.350, odnosno od 14.100 evra.

Što se tiče srednjih paketa opreme, Polo Life startuje od 20.175 evra, a Polo Style od 22.475 evra.

Inače, Volkswagen Polo je dostupan i sa 1.0 TSI turbo-benzincem, u varijantama sa 95 ili 110 konjskih snaga.

Očekivano, dizelaša više nema u ponudi, ali za one koji bi da uštede na gorivu tu je 1.0 TGI sa pogonom na komprimovani prirodni gas. Ova verzija raspolaže sa 90 KS (66 kW) i 160 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

U vrhu ponude će biti Polo GTI, čija se premijera očekuje u junu.

Cena redizajniranog Pola na našem tržištu za sada nije poznata, ali treba očekivati da će ona biti nešto niža od nemačke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Volkswagen objavio cene restilizovanog Pola u Nemačkoj

Izvor: AutoBlog, 15.Maj.2021

Nemački proizvođač predstavio je redizajnirani Polo u aprilu, a sada stižu i prve informacije o ceni ovog modela. Automobili iz generacije u generaciju poskupljuju, pa nije iznenađenje da restilizovani Polo košta više od prethodnika. Volkswagenov popularni potkompaktni model u nemačke prodajne...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.