Izvor: Nezavisne Novine, 09.Maj.2017, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koji je auto po mjeri čovjeka od 216 cm

Sa visinom od 216 cm i težinom od 156 kg, Šekilu O'Nilu nije lako da pronađe automobil koji odgovara njegovim gabaritima

U potrazi za automobiliom po svojoj mjeri, legendarni NBA košarkaš najzad je pronašao na vozilo koje mu savršeno odgovara. Riječ je o pik-apu zasnovanom na Fordovom kamionetu F-650 koji svojim dimenzijama omogućava O'Nilu da se komforno smjesti na poziciju vozača.

U odnosu na standardnu verziju ovog vozila, koja u SAD košta oko 56.000 dolara, Šekilov primjerak ima određene modifikacije po njegovom izboru i ukrasne dodatke poput hromiranih elemenata na karoseriji, kao i zatamnjena stakla.

(NN/b92.net)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.