Ko u akcionom filmu: Neustrašiva devojka je sprečila LOPOVE da joj UKRADU AUTO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2017, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

K'o u akcionom filmu: Neustrašiva devojka je sprečila LOPOVE da joj UKRADU AUTO! (VIDEO)

Svaka joj čast!

Jednoj ženi u Americi, lopovi su pokušali da ukradu auto, ali na njihovu nesreću, ispostavilo se da je ona bila čvrsto rešena da im ne dozvoli da u ovoj nameri uspeju. Melisa je sipala benzin na pumpi i za to vreme je ostavila ključ u automobilu što je lopov želeo da iskoristi.

Međutim, kada je primetila šta se događa, smesta je skočila na haubu. Ni to nije bio kraj borbe, jer je lopov pokrenuo auto želići da je zbaci na asfalt i pobegne, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali se Melisa čvrsto držala za brisače i uspela da ga natera da se predomisli, pobegne iz auta i ode u drugi, kod svojih prijatelja koji su ga čekali.

DA LI MOŽE LUĐE: Seo je u crni BMW i napravio ZASTRAŠUJUĆU nesreću, uzrok će vas ŠOKIRATI! (VIDEO)

- Sve vreme ni se smejao dok sam ga gledala kroz vetrobransko staklo. Nije imao ni trunku kajanja. Više mi se neće ponoviti da ostavim ključ u autu kada iz njega izađem - kaže Melisa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Najluđi snimak koji ćete videti: Skočila na auto i sprečila lopove da ga ukradu!

Izvor: B92, 26.Maj.2017

Žena je u Vinskonsinu na bezinskoj pumpi točila gorimo kada je lopov utrčao u njen automobil. Odmah je reagovala i skočila na haubu kako bi ga sprečila u krađi, a sve su snimile sigurnosne kamere...Dvadesetosmogodišnja Melisa Smit iz Milvokija je rekla da su se na pumpi našla najmanje još četiri...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.