Kina: Kamion propao kroz asfalt

Izvor: AutoBlog, 31.Maj.2011, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kina: Kamion propao kroz asfalt

Događaj koji se dogodio u ponedeljak ujutro u Kini je prosto neverovatan. Naime, kamion koji je vozio putem u severoistočnoj provinciji Jilin propao je kroz asfalt kada se ispod njega otvorila ogromna rupa.Radniku službe za održavanje kineskih puteva koji je došao na mesto događaja nije preostalo ništa drugo nego da stoji i da se iščuđava neverovatnom prizoru. Drama se odvijala u gradu Changuchun, a u kabini su bila dva muškarca u trenutku kada je kamion propao kroz asfalt. Za sada se zna da su obojica ozleđeni, mada nema nformacije koliko teško. Kineske vlasti trenutno istražuju celi slučaj, ali za sada sumnjaju da se asfalt urušio zbog toga što nije mogao da podnese teret kamiona koji je prevozio...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Kina: Kamion propao kroz asfalt

Izvor: AutoBrief.com, 01.Jun.2011, 13:10

Događaj koji se dogodio u ponedeljak ujutro u Kini je prosto neverovatan. Naime, kamion koji je vozio putem u severoistočnoj provinciji Jilin propao je kroz asfalt kada se ispod njega otvorila ogromna rupa ..

Nastavak na AutoBrief.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.