Kilometarske kolone na Batrovcima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 12:31

Kilometarske kolone na Batrovcima!

Čekanja i do 10 sati...

Teretna motorna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, čekaju 10 sati, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 5:00, kamioni na prelazu Bogojevo, takođe na izlazu, čekaju četiri sata, a na Šidu jedan sat.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kamioni na Batrovcima i Bogojevu čekaju deset sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2024, 07:29

Teretna motorna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, čekaju 10 sati, na Bogojevu osam, a na Šidu pet sati, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.