Katerham propušta Ameriku?

Izvor: Autoportal.rs, 24.Okt.2014, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katerham propušta Ameriku?

Ekipa koja ove sezone, bez konkurencije, pruža najlošije rezultate u Formuli 1 suočena je sa velikim finansijskim problemima zbog kojih bi mogla da propusti narednu trku u šampionatu.

Bivši vlasnik ekipe Katerham, Toni Fernandez, i dalje vodi spor sa novim vlasnicima ovog tima za koje tvrdi da nisu uplatili sav iznos koje je ranije dogovoren. Dok se spor ne reši za "zeleni tim" nema trkanja.

Ovog vikenda F1 karavan bi trebalo da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << preseli u Ameriku, gde će se voziti naredni Grand Pri. Ukoliko Katerham ne izmiri svoje finansijske obaveze, za koje ima rok do subote, njima putovanja "preko bare" nema.

Vodi se polemika oko toga da li je ovom timu mesto u Formuli 1, koja je poznata kao sport u kojem mogu da učestvuju samo oni koji su dovoljno bogati. Berni Eklston je jedan od onih koji smatra da je za Katerham bolje da "krenu u drugom smeru".

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.