Karma stigla nesavesnog vozača

Izvor: Autoportal.rs, 29.Dec.2014, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karma stigla nesavesnog vozača

Kažu da svakog karma stigne kad-tad. Za ovog bahatog vozača karma nije čekala dugo već mu je odmah vratila milo za drago.

Nepromišljenja odnosno agresivna preticanja su jedan od glavnih uzročnika nesreća u kojima neko nastrada. Dva automobila na putu u Rusiji su imala dosta sreće da ih ne udari bahati vozač koji je odmah dobio šta je zaslužio.

Vozač srebrne limuzine je pokušao da pretekne vozilo iz kojeg je i načinjen snimak ali dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << im je u susret išla Toyota "RAV4". Tu je nepromišljeni potez prošao nekažnjeno ali ga je japanski automobil ipak malo dotakao.

Dovoljno da izgubi kontrolu, i to na putu koji je bio mokar a samim time i kliza, i da završi van puta, konkretno u jarku. Vozač koji je snimio incident odmah je stao da pomogne vozaču koji ga je pre samo par sekundi ozbiljno ugrozio.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.