Karavanski MG4 kao zamena za MG5

Izvor: AutoBlog, 28.Feb.2024, 12:02

Karavanski MG4 kao zamena za MG5

Po pisanju britanskih medija, MG radi na produženoj verziji električnog mocela MG4 koji bi mogao da posluži kao zamena za MG5. Novi model, koji bi trebalo da se pojavi u prodaji još ove godine, doneo bi značajna unapređenja u tehnologiji, performansama i dometu u poređenju sa prethodnikom. MG5 je debitovao na tržištu Velike Britanije 2020. i dobio je fejslift 2022. Ipak,  model je u stvari preimenovana verzija Roewe Ei5 modela koji je prisutan u Kini još od 2017. MG4 je mnogo moderniji i baziran je na SAIC-ovoj novoj Modular Scalable arhitekturi. Potvrđeno je da će ova platforma biti osnova za sve buduće električne modele MG, uključujući i naslednika MG5. Kako piše Autocar, realizacija karavan verzije MG4 će biti mnogo...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Karavanski MG4 kao zamjena za MG5

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Feb.2024

​Po pisanju britanskih medija, MG radi na produženoj verziji električnog modela MG4 koji bi mogao da posluži kao zamjena za MG5.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.