Kakva će biti sudbina Megana?

Izvor: B92, 25.Apr.2020, 19:09

Kakva će biti sudbina Megana?

Električni automobili su usporili prodaju Megana, da li se bliži njegov kraj?

U današnjem svetu automobilizma je veliki broj kompaktnih automobila i konkurencija zaista velika, izbor širok, ali Renault ne može da se pohvali dobrim rezultatima prodaje.

Megane je još od 2010. godine počeo da beleži loše rezultate, pa se može reći da su ti rezultati danas u fazi slobodnog pada i čini se da bi francuska kompanija mogla da ukloni ovaj model iz ponude.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Kako je rekao Loran van den Aker, šef dizajna Renaulta, francuska kompanija razmatra novu raspodelu troškova razvoja koji su ranije išli Meganeu u neke unosnije projekte i modele.

Novi fokus na električna vozila idu tome u prilog, pogotovo nakon 2019. godine kada je prodato tek 209.845 primeraka i Megane je trenutno pod pritiskom.

Šta će ljudi iz Renaulta odlučiti, vreme će pokazati.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.