Kako izgleda kad se upeca auto?

Izvor: B92, 25.Sep.2012, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako izgleda kad se "upeca" auto?

Trenutak nepažnje vozača koji je svojim automobilom prešao preko metalnog predmeta na ulici koštao ga je mnogo više nego što je bio u stanju i da zamisli.

Zahvaljujući kamerama koje se nalaze u kabinama mnogih vozila u Rusiji, do sada smo bili u prilici da vam prenesemo video snimke nesvakidašnjih događaja sa ulica ruskih gradova.

Vozač automobila sa video snimka doživeo je zaista neobičnu nesreću na jednoj gradskoj raskrsnici:

Vozač verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije primetio da je žica koja se otkačila sa elektroinstalacione mreže povezana se metalnim predmetom preko kojeg je prešao. Ili je mislio da se automobilu ništa neće dogoditi ako jednostavno pregazi komad metala na ulici.

Žica se zatim uplela u prednje točkove i izazvala prevrtanje automobila. Nesrećni vozač utehu može da nađe u tome da je iz udesa izašao manje-više nepovređen.

Videli ste kako je prošao čovek koji bi mogao da ponese titulu najnesrećnijeg vozača – sada pogledajte kako to izgleda imati sreću u nesreći.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.