Kad vidite šta on ima UMESTO MENJAČA vilica će vas zaboleti od SMEHA! A šta ako PROCURI? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2017, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad vidite šta on ima UMESTO MENJAČA vilica će vas zaboleti od SMEHA! A šta ako PROCURI? (FOTO)

Pa, da li je ovo moguće?

Kreativni ljudi često sredstvima i veštinama svoje profesije pronalaze primenu i u drugim oblastima, i svakodnevnom životu, a takav je i slučaj jednog vodoinstalatera iz Zadra.

BG na tablici znači Beograd, a znate li šta je AC, KO, DE, LB, VP...? A tek BĆ? Saznajte SVE!

On je umesto standardnog menjača u svojim kolima instalirao vodovodnu cev sa slavinom na vrhu. Mnogima je njegova dosetljivost bila veoma simpatična, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te su ga proglasili inteligentnim i kreativnim. "Pa šta mu fali? Obavlja svoju funkciju", komentarisali su neki.

No, bilo je i duhovitijih komentatora, koje je ova fotografija navela na zanimljivo pitanje: "Koji je onda od prodavačice u sex shopu, ne želim ni zamišljati!"

KAKO NISU IZGINULI? Ovakva manijačka vožnja retko se viđa! (VIDEO)

Još simpatičnih fotki vezanih za automobile i vožnju sa čuvene Fejsbuk stranice "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" pogledajte u galeriji:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.