KV: Pijan svaki sedmi zaustavljeni vozač

Izvor: B92, 27.Okt.2014, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KV: Pijan svaki sedmi zaustavljeni vozač

Tokom akcije pojačane kontrole saobraćaja koja je sprovedena proteklog vikenda na području Kraljeva, policija iz tog grada utvrdila je da je svaki sedmi kontrolisani vozač bio pod dejstvom alkohola.

Od ukupnog broja sankcionisanih prekršaja, čak 90 odsto se odnosilo na alkoholisanost vozača, saopšteno je u Policijskoj upravi Kraljeva.

Tokom akcije, kontrolisano je 380 vozila i tom prilikom su sankcionisana 62 prekršaja, od kojih 55 prekršaja upravljanja vozilom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pod dejstvom alkohola i jedan prekršaj upravljanja vozilom pre sticanja prava na vožnju.

Policija je iz saobraćaja isključila svih 56 vozača, a deset vozača je zadržano do istrežnjenja, jer su u krvi imali više od 1,2 promila alkohola i oni će, po isteku zadržavanja, biti privedeni sudiji za prekršaje.

Izvor: B92, Tanjug

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.