KRISTIJAN PROVALIO MAJU: Želela si da te uhvatim preko ograde, da propiškiš na guzu!

Izvor: Kurir, 06.Sep.2015, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRISTIJAN PROVALIO MAJU: Želela si da te uhvatim preko ograde, da propiškiš na guzu!

Ulizivala mi se otkad sam došao. Tačno sam video kako me gledaš, rekao je Golubović

Maja i Kristijan su imali nekoliko konflikata do sada.

Nakon što je Golubović rekao da pevačica ima blaži oblik šizofrenije, usledili su novi komentari.

"Maja je mislila da sam ja neki kriminalac i da ću da je uhvatim preko ograde pa da će od toga da propiški na guzu. Ulizivala mi se otkad sam došao. Tačno sam video kako me gledaš. Ja imam IQ 158, za dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << više od Ajnštajna", rekao je Kristijan.

Maja ga je prozivala da je debeo. On se skinuo i pokazao tetovaže po celom telu. "Ti kad bi videla gde sam debeo, zaboravila bi na sve", završio je Golubović.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

IMAM IQ 158 ZA DVA VISE OD AJNSTAJNA A tek da vidite sta je jos Kristijan odvalio pred Majom

Izvor: medio.rs, 06.Sep.2015

- Ulizivala mi se otkad sam došao - poručio je, između ostalog, Golubović pevačici..Potpuno neverovantan odnos Kristijana i Maje iz dana u dan zasmejava gledaoce Farme, a sada je Golubović potpuno izbriljirao rafalom spektakularnih izjava pred pevačicom...– Maja je mislila da sam ja neki kriminalac...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.