KO JE BIO MIRKO RAŠIĆ, JUTJUBER KOJI JE NAĐEN MRTAV: Najpopularniji automehaničar u Srbiji, razbio predrasude o zanatu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 15:13

KO JE BIO MIRKO RAŠIĆ, JUTJUBER KOJI JE NAĐEN MRTAV: Najpopularniji automehaničar u Srbiji, razbio predrasude o zanatu

Mirko Rašić (33), poznati jutjuber, izvršio je samoubistvo vešanjem u jednoj hali u Surčinu.

Mirko je bio automehaničar i infulenser iz Beograda, a od devete godine radio je sa ocem. Poslednjih godina postao influenser iz oblasti mehanike i automobilizma.

Sa svojim pratiocima delio je stručno znanje, a njegov način interpretacije na mrežama privukao je veliki broj zaljubljenika u mehaniku i automobile.

"Cela ideja je potekla od toga što mi je dojadilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da nas sve automehaničare gledaju stereotipski, generalizuju da smo prevaranti koji želimo pre svega da uzmemo što više para ljudima i da im ne popravimo auto kao što bi oni želeli i da uglavnom nismo pismeni, elokventni, da smo prljavi i da smo zaista nipodaštavani u društvu", ispričao je Mirko pre nekoliko godina u emisiji Viral.

Razbijao je predrasude da su automehaničari prljavi, a često i nepošteni majstori.

Jutjub kanal koji nosi njegovo ime ima 143.000 pratilaca. Zanimljivo je jako da mu je to bio drugi Jutub kanal, prvi mu je bio hakovan ali je za kratko vreme uspeo krene od nule, i dobije još veći broj pratioca. Pored  Jutuba gostovao je i često u televizijskim emisijama kao i na jednom Beogradskom radiu gde je imao svoju autosku emisiju.

Ljudi koji su ga poznavali govorili su o njemu sve najbolje. Izuzetan momak, dobar komšija, sjajan automehaničar, uvek otvoren za razgovor, savet, šalu, svima izlazio u susret kada su imali problem sa svojim automobilom.

Reakacija portala Srbije Danas sa velikim šokom i bolom je primila ovo vest, i ovim putem izajvljuje saučešće porodici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko je bio Jutjuber Mirko Rašić (33)? Najpopularniji mehaničar u Srbiji obožavao je svoj posao

Izvor: Luftika.rs, 23.Maj.2023

Poznati jutjuber i automehaničar Mirko Rašić (33) nađen je mrtav danas u Surčinu u jednoj hali, piše „Telegraf.rs„.. Od devete godine radio je sa ocem, a bio je i popularni jutjuber iz oblasti mehanike i automobilizma.. Mirko je radio ono što je zaista voleo i trudio se da bude najbolji u...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.