KALINIĆ OBEĆAVA: Nema šanse da pustimo Efes!

Izvor: Kurir, 30.Mar.2016, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KALINIĆ OBEĆAVA: Nema šanse da pustimo Efes!

Košarkaš Fenerbahčea rekao da njegov tim ima obavezu da pobedi velikog rivala, što bi pomoglo i Zvezdi da uđe u Top 8.

Košarkaš Fenerbahčea Nikola Kalinić odbacio je svaki vid puštanja Efesa u duelu dva turska kluba u Evroligi koji je na programu u petak u 19.30.

Razne spekulacije pojavile su se u košarkaškim krugovima u poslednjih nekoliko dana, posebno zbog brojnih turskih sponzora Evrolige i interesa košarke iz te zemlje da u završnoj top 8 fazi budu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dva kluba iz Turske. Ipak, Crvena zvezda vlastitu sudbinu drži u svojim rukama. Izabranicima Dejana Radonjića potrebna je pobeda u duelu s Darušafakom sutra u 20 sati u Areni.

Iskupićemo se

Poraz Efesa od Cedevite u prošlom kolu od 30 razlike ostavio je mnogo sumnje na turski tim, koji je do te utakmice delovao kao kaznena ekspedicija u Evroligi.

- Svi misle da je meč bitan samo za Efes, ali nije tako. Veoma je važan i za nas jer moramo da se iskupimo za poraz iz Zagreba. Takođe, moramo da podignemo formu, da se oprobamo u novim okolnostima bez povređenih igrača, pre svih Jana Veselog. O navijačima ne smem ni da govorim, moramo da odigramo i za njih - rekao je Kalinić za Mocart sport.

Verujem u crveno-bele

Nikola Kalinić se igrački afirmisao u Crvenoj zvezdi, a prošle godine je za 900.000 evra otišao u Istanbul u Efes kod Željka Obradovića.

- Ponavljamo svi stalno, Darušafaka ima veliki budžet, velika igračka imena, ali se još nisu našli. Može da iznenadi svakog rivala, ali ako Zvezda pokaže pun repertoar, uz pomoć navijača, stiže do bitnog trijumfa - zaključio je Kalinić.

(S. R.)

Autor: Foto: Saša Pavlić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.