KAKO UOPŠTE VIDIŠ PUT: Rus vozi NAJLUĐI taksi na svetu, niko pre njega nije imao OVO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2017, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO UOPŠTE VIDIŠ PUT: Rus vozi NAJLUĐI taksi na svetu, niko pre njega nije imao OVO (VIDEO)

O njemu svi pričaju.

Zahvaljujući razvoju tehnologije danas je potpuno normalna stvar da svaki taksista ima GPS uređaj za navođenje. Međutim, video iz jednog moskovskog taksija je postao potpuni hit na internetu!

Nije lako biti taksista, naročito ne u velegradu poput Moskve, u kojoj živi oko deset i po miliona stanovnika. Morate popamtiti sve ulice i brojeve, odgovoriti na zahteve mušterija.

Tradicionalne karte i mape su daleka prošlost, a i GPS uređaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za navođenje često zna da zakaže.

Kako bi se osigurao i sveo greške na minimum, jedan moskovski takstista je odlučio da u svoje vozilo ugradi "nekoliko" komada.

Zaprepašćeni putnik, koji je i snimio video, počeo je da broji: 1, 2, 3, 4, 5…11, 12, 13!? I slovima TRINAEST monitora ovaj Rus ima u svojim kolima!

Kako je objasnio, 10-11 monitora služi samo za primanje taksi poziva, jedan je GPS navigator, a jedan je digitalni video rekorder (DVR).

Na tome kako je sredio svoje vozilo bi mu pozavideo i glumac Sami Naseri koji je u kultnom filmu "Taksi" vozio nešto slično. Međutim, ruski taksista je ipak odneo pobedu!

Jedino pitanje ostaje, prijatelju kako uopšte vidiš put od tolikih gadžeta?!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.