KAKO DA PERFEKTNO OČISTITE ŠOFERŠAJBNU: Mali trik koji će preporoditi vaš automobil

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2017, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO DA PERFEKTNO OČISTITE ŠOFERŠAJBNU: Mali trik koji će preporoditi vaš automobil

Rešite se mrlja jednom za sva vremena.

Šoferšajbna je najveće staklo na vašem automobilu i zbog toga je vrlo važno da ono bude čisto i providno: ako je Šoferšajbna masna prvljava i zamućena, onda je vaša bezbednost narušena, jer nećete moći dobro da vidite i da obratite maksimalnu pažnju na put i saobraćaj ispred vas.

Zato je od ključnog značaja da vaša šoferka bude krsitalno čista. Mnogi misle da ovo nije težak posao i da je dovoljno da je operete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao prozor u stanu, ali ako želite kristalno čistu šoferku, onda je potrebno da uradite sledeće:

VRELOM VODOM je polio BRANIK AUTA: Ono što se onda desilo potpuno je NEVEROVATNO! (VIDEO)

Prvo morate dobro da operete staklo, a za to možete koristiti različita sredstva za pranje stakala. Najbolje je da posetite najbližu radnju auto kozmetike i da kupšite proizvod koji vam odgovara. Sledeća stvar je da pomoću gline za čišćenje uklonite sve nečistoće za stakla. Glinu takođe možete kupiti u prodavnici auto kozmetike. Na kraju, staklo zaštitite slojem voska koji će zaštiti vau šoferšajbnu.

NEMA VIŠE KLJUČEVA! Jedan od najvećih proizvođača kaže - SAMO APLIKACIJA

Popularni Youtuber Chris je sve lepo objasnio u svom video klipu, pa pogledajte kako da detaljno i perfektno očistite vašu šoferku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.