Izvršni direktor Volkswagena odbacuje oživljavanje Bube

Izvor: AutoBlog, 27.Jun.2023, 12:45

Izvršni direktor Volkswagena odbacuje oživljavanje Bube

Izvršni direktor Volkswagena Tomas Šefer je odbacio oživljavanje Bube (VW Beetle) za električno doba, rekavši da, iako će određen nazivi i dalje igrati važnu ulogu u budućoj liniji brenda, važno je gledati unapred, a ne unazad. Budućnost Volkswagenovih najdugovečnijih naziva je bila vruća tema poslednjih meseci, pošto je Šefer ranije rekao da će se Golf i GTI nazivi verovatno koristiti i u potpuno električnoj liniji, a sada je nagovestio da će i određeni drugi nazivi preživeti prelazak u novu električnu eru. Govoreći za Autocar, Šefer je naglasio važnost određenih aktuelnih imena modela: „Odlučili smo da nećemo odbaciti tradicionalna, uspešna imena koja su nas toliko dugo nosila, u koje smo toliko dugo ulagali,...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Izvršni direktor Volkswagena odbacuje oživljavanje Bube

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jun.2023

Izvršni direktor Volkswagena Tomas Šefer je odbacio oživljavanje Bube (VW Beetle) za električno doba, rekavši da, iako će određen nazivi i dalje igrati važnu ulogu u budućoj liniji brenda, važno je gledati unaprijed, a ne unazad.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.