Istraživanje: Vozimo automobile prosečno stare 15 godina

Izvor: B92, 10.Okt.2018, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraživanje: Vozimo automobile prosečno stare 15 godina

Prosečna starost automobila na putevima u Srbiji je 15 godina, pokazala je anketa koju je sajt Polovni automobili sproveo među svojim registrovanim korisnicima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradjani Srbije voze automobile stare u proseku 15 godina

Izvor: Beta, 10.Okt.2018

Gradjani Srbije voze automobile prosečno stare 15 godina, a više od polovine vozača imaju vozila sa dizel motorom, pokazalo je danas objavljeno istraživanje specijalizovanog portala "Polovni automobili".Kako se navodi, reč je anketi koju je sajt sproveo medju svojim registrovanim korisnicima, od...

Nastavak na Beta...

Prosečna starost automobila u Srbiji 15 godina

Izvor: Danas, 10.Okt.2018

Prosečna starost automobila u Srbiji je 15 godina, pokazala je anketa koju je sajt Polovni automobili sproveo među svojim registrovanim korisnicima. Članak Prosečna starost automobila u Srbiji 15 godina se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Prosečna starost auta u Srbiji 15 godina, najviše se vozi folksvagen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2018

U Srbiji je prosečna starost automobila 15 godina, a najzastupljenije marke su folksvagen, opel i reno, pokazuje istraživanje sajta Polovni automobili...Kada je reč o vrsti goriva, dizel je ubedljivo na prvom mestu pošto je čak 54,99 odsto anketiranih odgovorilo je da vozi automobil sa dizel motorom...U...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.