Isplatilo se: Lansirali SUV – prodaja im skočila više od 200%

Izvor: B92, 30.Jul.2021, 16:16

Isplatilo se: Lansirali SUV – prodaja im skočila više od 200%

Još jedan proizvođač, od koga se to nije očekivalo, ušao je nedavno na tržište SUV modela.

Aston Martin je zabeležio izuzetan rast prodaje u prvoj polovini godine i značajno uvećao profit u odnosu na isti period 2020.

U prvom polugodištu 2021. kupcima je isporučeno 2.901 vozilo, što je rast od 224 procenta u poređenju sa prethodnom godinom.

Povećanje je delom uslovljeno boljom situacijom na automobilskom tržištu u odnosu na prvu polovinu 2020. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada je zbog pandemije prodaja drastično opala, ali velika zasluga za rast tražnje pripada prvom SUV modelu Aston Martina.

Naime, u periodu januar-jun 2021. prodato je 1.500 primeraka Aston Martina DBX, koji se pokazao izuzetno popularnim u Kini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lansirali SUV, prodaja im skočila više od 200 odsto

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jul.2021

Još jedan proizvođač, od koga se to nije očekivalo, ušao je nedavno na tržište SUV modela.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.