Infiniti zvanično u Srbiji

Izvor: B92, 28.Mar.2011, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Infiniti zvanično u Srbiji

Prvim učešćem na 49. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, na tržište Srbije zvanično je stigla još jedna marka – Infiniti.

„Posebna mi je čast što možemo da objavimo da je u poslovnom portfelju Grand Motorsa još jedna – četvrta marka: Infiniti se od sada može kupiti i kod nas. Ovde stiže s namerom da i u Srbiji, kao i po Evropi i svetu, ponudi automobile sa vrhunskim atributima, a vlasnicima do sada neviđeni nivo usluge", rekao je generalni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << direktor beogradskog Grand Motorsa, gospodin Stanko Radić.

„Infiniti označava još jednu prekretnicu u poslovanju naše kompanije, jer sa ovom markom na tržište Srbije stižu ne samo prefinjeni, snažni, u mnogo čemu neobični automobili, već i sasvim drugačiji pristup u poslovanju – od prodajnog salona, do servisnih usluga. U to će moći da se uvere svi koji budu posetili Infiniti Centar, čije svečano otvaranje najavljujemo za početak maja", rekao je Radić.

Dakle, Beograd će uskoro dobiti Infiniti Centar, četrdesetdrugi u Evropi i postati još jedan grad na Infiniti mapi na kojoj su Pariz, Madrid, Barselona, Valensija, Milano, Atina, Antverpen, Varšava, Rim, Cirih, Roterdam, Sofija, Amsterdam, Prag, Padova, Hamburg, Zagreb...

Za prvo upoznavanje s potencijalnim kupcima, Infiniti je na 49. auto-salonu u Beogradu izložio četiri modela: Infiniti FX30d S Premium (maloprodajna cena u Srbiji sa PDV-om 69.900 evra u dinarskoj protivvrednosti; za FX familiju početna cena 59.900 evra), Infiniti EX30d GT Premium (maloprodajna cena 57.900 evra, početna za ovu familiju 46.900 evra), Infiniti M30d GT Premium (59.900 evra, početna za familiju 50.900 evra) i Infiniti G 37 GT Premium Convertible (59.900 evra, početna cena za kabrio 52.900, za G familiju – sedan varijantu, 41.900 evra).

Infiniti dolazi iz Japana. To je proizvodna linija limuzina, kabrioleta, coupé, SUV i crossover vozila visokih performansi.

Pratite naš Specijal o beogradskom sajmu automobila 2011

Više fotografija sa Sajma pogledajte u našoj Galeriji

Pročitajte više o Infiniti Etherea konceptu

Pročitajte više o modelu Infiniti M35 Hybrid 2012

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

28.03.2011 ::: Direktor Toyota Srbije se zahvalio građanima za podršku Japanu

Izvor: AutoMagazin, 28.Mar.2011

Na konferenciji za medije kompanije Toyota Srbija, na 49. Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu, generalni direktor kompanije Toyota Srbija, Boban Radoičić, zahvalio se građanima Srbije za podršku ili pomoć Japanu u ovom teškom trenutku..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.