Ilon Mask kaže da bi Tesla mogao da krene s reklamiranjem

Izvor: AutoBlog, 31.Maj.2023, 10:34

Ilon Mask kaže da bi Tesla mogao da krene s reklamiranjem

Šef Tesle, Ilon Mask, rekao je da će njegova kompanija „pokušati s reklamiranjem“, nakon višegodišnjeg odbijanja da učestvuje u praktikovanju te delatnosti. Čak, Mask je izjavio da „mrzi reklamiranje“. On je godinama ponavljao da prezire oglašavanje. Rekao je da Tesla ne plaća niti daje popuste slavnim ličnostima da bi vozili Tesline automobile, a samim tim ne plaća ni reklame, mada smo neke izuzetke videli u prošlosti. Teslini fanovi i investitori su često sugerisali da bi kompanija bar trebalo da pokuša s oglašavanjem, ali je njen šef konstantno odbijao ovu mogućnost. Međutim, on je u isto vreme bio otvoren za ideju da Tesla eventualno uđe u marketing kada kompanija počne da prodaje vozila u većem obimu. Čini se...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Mask kaže da bi Tesla mogao da krene s reklamiranjem

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Maj.2023

Šef Tesle, Ilon Mask, rekao je da će njegova kompanija "pokušati s reklamiranjem", nakon višegodišnjeg odbijanja da učestvuje u praktikovanju te djelatnosti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.