IZUZETNO PRISTUPAČAN: Novi MG3 hibrid će biti na tržištu od sledeće godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 08:35

IZUZETNO PRISTUPAČAN: Novi MG3 hibrid će biti na tržištu od sledeće godine

Zvaničnih fotografija najnovijeg modela još nema.

Mada je kod nas MG3 nepoznanica, istina je da je model u prodaji od 2013. u Velikoj Britaniji, gde je njegova druga generacija poprilično popularna zbog dobrog odnosa uloženog i dobijenog. Očekuje se da će s trećom generacijom ovaj model krenuti i na ostala tržišta.

Uz novu generaciju se očekuju benzinski motori, ali i hibridna verzija, koja bi mogla da ozbiljno uzburka tržište. Hibridna verzija biće skuplja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od benzinaca, ali će i dalje biti u puno nižem cenovnom rangu od svojih glavnih rivala.

Trenutno najpovoljnija verzija MG3 košta 15.300 evra u Velikoj Britaniji, ali tamo su česti popusti pa je auto još jeftiniji. Varijanta s hibridnim pogonom ne bi trebalo da bude puno skuplja od 17.000 evra. Ako se ostvare ove prognoze, ovaj hibiridni mali automobil bi trebalo da bude ozbiljan konkurent Toyoti Yaris ili Renault Cliju. Pre svega po ceni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.