Hotel koji dozvoljava parkiranje automobila na balkonu FOTO

Izvor: B92, 18.Okt.2023, 11:41

Hotel koji dozvoljava parkiranje automobila na balkonu FOTO

Hotel b'Mine, koji se nalazi na aerodromu u Frankfurtu, omogućava svojim gostima da parkiraju automobile na balkon, tako da ih mogu videti iz kreveta.

Gosti hotela imaju privatno parking mesto, a do svojih CarLoft soba automobilom stižu koristeći lift. Gosti mogu uživati u pogledu na okolinu, ali i na svoje automobile.

Kada dođu u hotel, gosti se čekiraju, preuzimaju karticu i potom automobilom idu iza hotela. Tu su im na raspolaganju dva lifta u koje mogu ući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << automobilima i na željenom spratu izaći direktno na svoj privatni balkon, koji je ujedno i parking mesto.

Ovo parking mesto je dovoljno veliko da može primiti većinu evropskih automobila, od Volkswagenovog modela ID.3 do Audija RS Q8. Za vlasnike električnih automobila su dostupni i punjači.

Poznata staza Nurburgring je od hotela udaljena dva sata vožnje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.