Hostese na auto-sajmu sjajno zarađuju

Izvor: Autoportal.rs, 20.Jan.2015, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hostese na auto-sajmu sjajno zarađuju

Svaki veliki auto-sajam ne može proći bez mnoštva lepih devojaka koja stoje pored automobila i tu su da potencijalnim kupcima pruže informacije vezane za vozilo koje ih interesuje. I za taj posao nisu uopšte loše plaćene.

Sajam automobila je mesto na kojem možete videti mnogo lepih automobila i još više lepih devojaka. I dok svega 10-ak procenata posetioca dolaza da bi zaista kupili automobil ostatak dolazi da gleda, malo automobile a malo hostese.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs <<
Sajam u Detroitu se po tome ne razlikuje od drugih, lepotica ima na svakom štandu. Tu su da odgovore na sva pitanja zainteresovanih posetioca, mada se gotovo uvek razgovor završava tako što devojka kaže razočaranom "kupcu" da mu ne može dati svoj broj telefona.

Sigurno da devojkama nije lako da celi dan slušaju razne komentare i pitanja koja služe samo kao izgovor da bi prišli ovim lepoticama. Ali njihova kompenzacija za taj trud nije mala. U Detroitu svaka devojka, za jedan dan rada dobije 1 000 dolara, što je gotovo duplo u odnosu na prosečnu platu u Srbiji.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.